Update Beekweide II: We Gaan de Hoogte in!

Renswoude - Beekweide II

Er is weer flink wat vooruitgang geboekt bij ons project Beekweide II in Renswoude! Waar we tijdens de vorige update nog bezig waren met grondwerkzaamheden en het leggen van funderingen, zijn we inmiddels een stap verder in de bouwfase. De woningen beginnen nu echt vorm te krijgen, en dat is goed te zien.

Als je naar de meest recente luchtfoto’s kijkt, vallen de contouren van de woningen meteen op. De funderingen liggen stevig op hun plek en de eerste verdiepingen staan inmiddels overeind. Bij enkele bouwnummers is zelfs al de tweede verdieping voltooid, en op twee woningen prijkt de kap al trots bovenop. Dit betekent dat we nu echt letterlijk en figuurlijk de hoogte in gaan.

De bouw verloopt soepel en volgens planning, wat ons als team ontzettend motiveert. Het is prachtig om te zien hoe het gebied langzaam verandert in een echte woonwijk. Met iedere dag komt de voltooiing van dit project weer een stap dichterbij. Dit zorgt voor een mooie dynamiek op de bouwplaats, waarbij alle betrokken partijen hard werken om de toekomstige bewoners straks een prachtig nieuw thuis te bieden.

Wat staat er nog op de planning?

De komende maanden gaan we verder met het optrekken van de gevels en het plaatsen van de daken bij de resterende bouwnummers. Daarnaast zal ook de afwerking van de binnenkant steeds meer aandacht krijgen, zodat de woningen hun karakter krijgen.