Feestelijke Start van Beekweide II in Renswoude

Renswoude - Beekweide II

Vandaag was een stralende dag voor ons bouwbedrijf en iedereen die betrokken is bij het project Beekweide II in Renswoude. Samen met toekomstige buren, leveranciers, architecten, bouwers, ambtenaren en de wethouder hebben we feestelijk geproost op de start van dit prachtige nieuwe woongebied.

Foto: Toespraak van wethouder Kees Eskes | Beekweide II, te Renswoude | woensdag 12 juni 2024

Wethouder Kees Eskes trapte de festiviteiten af met een inspirerende toespraak. Hij sprak over duurzaamheid, betaalbaarheid en hoe perfect dit project in de omgeving past. Ook keek hij terug op de succesvolle afronding van fase 1 en de uitdagingen die we samen hebben overwonnen.

Onze ontwikkelaar, Rowen van de Mheen, nam daarna het woord en vertelde enthousiast dat inmiddels 96% van het project verkocht is en dat wil zeggen dat er nog maar één woning beschikbaar is. Voor meer informatie kunt u terecht op Nieuwbouw Renswoude. Vervolgens sprak hij over de voortgang: "Alle schroefpalen zitten inmiddels in de grond, en binnenkort kunnen we de funderingsbalken leggen!" Hij eindigde zijn toespraak door alle betrokkenen bij project Beekweide te benoemen en bedanken en vertelde trots over de rijke geschiedenis van ons bedrijf.

Foto: Vogelvlucht van de voortgang | Beekweide II, te Renswoude | dinsdag 11 juni 2024

De ceremonie eindigde met een knal: wethouder Eskes sloeg samen met ons de symbolische "eerste paal," waarna een kleurrijke confetti-uitbarsting volgde. Daarna hebben we gezellig met iedereen geproost en geborreld. Het was een geweldige gelegenheid voor toekomstige bewoners om elkaar te leren kennen. Dankzij de uitgedeelde bouwnummers konden zij op deze feestelijke dag alvast kennismaken met hun nieuwe buren. Een grote dank aan iedereen die deze bijzondere dag aanwezig was. Samen bouwen we niet alleen huizen, maar ook een warme gemeenschap!

 

Foto: Symbolische eerste paal | Beekweide II, te Renswoude | Woensdag 12 juni 2024