Vooruitgang in het Project De Erven & de Singels: Hoogste Punt Bereikt!

Woudenberg - De Singels & De Erven

Het project De Erven & de Singels in Woudenberg heeft de afgelopen tijd flinke vooruitgang geboekt! Sinds onze laatste update zijn de funderingswerkzaamheden succesvol afgerond. Dit omvatte onder andere het boren van heipalen, het leggen van funderingsbalken en het installeren van leidingen. De fundamenten zijn nu stevig en klaar voor de volgende fase.

Met veel enthousiasme kunnen we aankondigen dat we zijn begonnen met de bouw van de verdiepingen. Dit gebeurt door middel van kalkzandsteen binnenmuren, die niet alleen bijdragen aan de stabiliteit, maar ook aan de energie-efficiëntie van de woningen.

Een luchtfoto van het project laat niet alleen de voortgang zien, maar maakt ook duidelijk hoe de bouwroute is georganiseerd. Opvallend is dat bij verschillende bouwnummers de kap al geplaatst is, inclusief de dakpannen. Dit markeert een belangrijke mijlpaal: het hoogste punt van de woningen is bereikt!

Wij zijn trots op de voortgang die we samen met onze partners en vakmensen hebben geboekt. Blijf onze website volgen voor meer updates en het laatste nieuws over De Erven & de Singels. Samen bouwen we aan een mooie toekomst in Woudenberg!